Rólunk

"Szeretek hajózni tiltott tengereken, szeretek kikötni barbár partokon." Hermann Melville, Moby Dick

Üdvözlök mindenkit!

Gál Levente vagyok, erdélyi túravezető, utazás-szervező, magyar-angol szakos tanár. Leginkább erdélyi túrákon találkozhatsz velem, de néhány éve magával ragadt az Azori-szigetek szépsége. Nem tudtam ellenállni a hullámtörésnek és a fekete szikláknak, a növényzet elvarázsolt, a vízesések elbűvöltek, a rengeteg virág levett a lábamról és megadtam magam az Azori varázsnak. Azóta évente többször kijárok a szigetekre és most Te is velem tarthatsz, ha akarod.

Gyalogtúrákat szervezünk az Azori-szigetekekre, és levesszük a válladról a szervezés terhét. Biztosítjuk a szállást, a közlekedést a szigeten, ha szeretnéd, a repülőjegyetjegyedet is megvásároljuk. Elkalauzolunk rejtett helyekre, gyönyörű panorámákat biztosítunk és minden szigetet segítünk bejárni. Nem kell mást tenned, csak jelentkezned valamelyik utunkra és hagynod, hogy Téged is magukkal ragadjanak ezek a csodás szigetek.

Velünk átélheted a legteljesebb azori élményt. Kirándulásainkon a természeté a főszerep, bejárjuk a rejtett ösvényeket és élvezzük az egyedi növényvilágot. Túra után belevetjük magunkat valamelyik termálforrásba vagy lávamedencébe, hűsölünk a tengerparton, és hallgatjuk a hullámtörést. Ellátunk információval és magyar nyelvű idegenvezetést biztosítunk a szigeteken, és segítünk szabadidőd kreatív eltöltésében: bálnales, vízi sportok, barlangászás, kanyoning, stb.

Utaink hátterét a KárpátKlub utazási iroda biztosítja: www.karpatklub.hu.

Ha életed meghatározó élményére vágysz, fordulj hozzánk bizalommal.

Gál Levente

Túravezető

Kérdésed van?
Keress fel minket bátran!

E-mail

info@karpatklub.com

Telefon

+40 744 273 515

Facebook

Csatlakozz csoportunkhoz!

Kárpát Klub

www.karpatklub.com